Padeltränare

I år har vi två padeltränare, Jacob Anstrin och Karl Frostensson.

Jacob

Jag är entusiastisk över att få vara en del av padelverksamheten på vår klubb i sommar och jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av min passion och kunskap inom sporten till er alla. Som tränare och spelare har jag en gedigen erfarenhet inom padel, med arbete inom flera olika padelverksamheter där jag har engagerat mig i allt från coachning, evenemang och administrativa uppgifter.

Min expertis sträcker sig över olika områden inom padel och jag är på plats för att hjälpa till med allt från att finslipa din teknik och taktik till att förbättra din rörelse och att välja rätt material. Med en bakgrund som utbildad hälsocoach och licensierad personlig tränare är jag också väl rustad för att hjälpa dig att maximera din prestation och hälsa både på och utanför banan.

Det känns extra speciellt för mig att få vara en del av Fågelbro då jag själv är uppvuxen i Strömma Kanal och tidigare varit medlem i klubben. Att få ge tillbaka till en plats som har en så varm plats i mitt hjärta är något som betyder mycket för mig.

Utöver min passion för padel har jag även en stabil bakgrund inom andra sporter såsom fotboll, innebandy och tennis. Denna bredd av erfarenhet har gett mig en unik förståelse för olika idrottsrörelser och hur de kan tillämpas inom padel.

Hos mig kan du ta lektioner, boka läger och vara med på turneringar vare sig du är nybörjare eller erfaren. Jag är tillgänglig från maj till och med september. I nuläget, fram till juni sker bokning via mail till mig eller klubben pga en systemändring till MATCHi.

Betalning sker via klubbens swishnummer 1233770526 och märks med “padellektion Jacob”.

Är det du som vinner klubbmästerskapet i år? Jag ser fram emot att träffa er alla på banan och tillsammans ta vår padelupplevelse till nya höjder!

Du når mig på telefon: +46 76 276 19 39 eller på mail: anstrin.jacob@gmail.com.

Vi ses på banan!

Karl

Karl Frostensson har varit padeltränare under flera framgångsrika år här hos oss på Fågelbro. Kalle är certifierad padeltränare från Royal Padel. Han har sedan han började med padel lagt ner över 1000 träningstimmar och deltar i seriesdpel, div 1.

Kalle genomför träningar på alla olika nivåer, från nybörjare till avancerade, både på Fågelbro G&CC och på andra anläggningar runt om i Stockholm.

Förutom padel gillar han allt som har med boll att göra, tennis, squash och golf.

I nuläget , fram till juni sker bokning via mail till Kalle eller klubben pga. systemändring till MATCHI. Betalning sker via klubbens swishnummer 1233770526 och märks med ”padellektion Kalle”

Du når Kalle  på telefon +46 70 591 14 06 eller på mail: kfrostensson@gmail.com