Boende/Golfpaket

Fågelbro Hus

Fågelbrohus - förstklassigt boende vid 16:e tee.

Fågelbro G&CC är en spel och mötesplats för golf och mycket mer. Förutom golfen och våra Country Club-aktiviteter kan vi erbjuda 4-stjärnigt boende på vackra Fågelbrohus. Hotellet är en vacker destination belägen i våra natursköna miljöer. Här njuter du av en härlig spaavdelning med uppvärmd utomhuskpool, flera bastu och spabehandlingar signerat Kerstin Florian. Deras restaurang serverar smaksensationer både till lunch och middag med stort fokus på närproducerat och för den aktive finns möjlighet till padel och avkopplande promenader. Förutom detta erbjuder hotellet vackra och bekväma rum kombinerat med personlig service. Vad mer kan du önska dig av en weekend? 

Golfpaket bokas med Fågelbrohus som i sin tur bokar golftid på Fågelbro G&CC. Läs mer om Fågelbro hus och boka här

Djurönäset

Djurönäset erbjuder 4-stjärnigt boende endast 10 minuters bilfärd från Fågelbro. På Djurönäset finner ni allt från konferens- & weekendpaket till events och ett fantastiskt bastulandskap/relax.

Skapa ditt eget Golfpaket genom att först välja ett av Djurönäsets boendepaket, med eller utan måltider, SPA m.m och sedan förboka starttid själv direkt med Fågelbro (uppge det bokningsnummer du får från oss). Obs! Förbokning av starttid sker max 2 veckor i förväg. 

Läs mer om Djurönäset här.