FAQ-sida

Hur bokar jag golf/tennis/padel/squash på Fågelbro?

- Alla våra starttider i golf bokas på MinGolf, övriga aktiviteter (tennis/padel/squash) bokas på Mycourt. Golf kan bokas av både gäster och medlemar. Tennis/padel/squash kan endast bokas av medlemmar.

Kan jag som gäst boka padel/tennis/squash. 

Som gäst kan du boka padel/tennis/squash samma dag från kl. 9 om det finns lediga tider. Bokning sker via receptionen, 08-57141800.

Vad är era Hcp restriktioner?

Vi har ett max hcp per fyrboll på 130. Detta betyder att bollens totala hcp inte får överstiga 130. Vi välkomnar sedan alla gäster med ett hcp på 36 eller lägre. Har du ett högre hcp än 36 hänvisar vi till våra bollränne tider på eftermiddagarna samt till vår utmanade korthålsbana.

Om jag är medlem i en utländsk klubb och inte har något golf-id, hur bokar jag då?

Om du inte har ett golf-id behöver du boka din golftid via receptionen. Detta gör du enklast genom att maila eller ringa

Jag vill boka ett golfpaket hos er hur gör jag?

Hur ett golfpaket bokas hos oss skiljer sig åt beroende på var du bor. Vi samarbetar med Fågelbrohus och Djurönäset. Ska du bo på Fågelbrohus bokar du hela golfpaketet med Fågelbrohus, de kontaktar sedan oss för att hitta en golftid åt dig. Ska du bo på Djurönäset bokar du boende först och sedan bokar du en golftid via MinGolf. Kontakta sedan vår reception och ange ditt bokningsnummer från Djurönäset för att erhålla rabatten för golfrundan. Det går att läsa mer om golfpaket och boende här.

Hur bokar jag golfbil?

Vi har 8 st golfbilar tillgängliga för uthyrning. Det kostar 500 kr/runda (300kr med läkarintyg) att hyra en golfbil. Dessa bokas antingen direkt i Mingolf när du bokar din starttid eller genom receptionen via telefon

Alla våra golfbilar är föresedda med GPS-enheter som ger dig en överblick över hålet du spelar, avstånd mm. De är också programmerade för att endast köras där det är lämpligt för att undvika onödigt slitage. 

Vad har restautrangen för öppettider?

All information om Fågelbro Krog finns på deras egna hemsida

Hur bokar jag en golflektion?

Toni och Marlene har olika bokningsprogram. Tryck här för att komma till sidan med snabblänkar till de bådas bokningsprogram.

Friskvårdsbidrag

Från och med januari 2018 kan man nyttja sitt friskvårdsbidrag till spelavgiften förutsatt att din arbetsgivare godkänner detta. Om du behöver ett kvitto på spelavgiften mailar du oss en begäran om detta.

Jag vill säga upp mitt medlemskap, hur gör jag?

Vill du säga upp ditt medlemskap gör du det skriftligen via mail till reception@fagelbrogolf.se. Du behöver säga upp ditt medlemskap senast 30 november för kommande år. 

Får alla träna på driving rangen?

Ja alla är välkomna att slå på driving rangen. Bollar köpes direkt i maskinen med ditt bankkort alternativt kan man ladda ett solo-kort eller köpa polletter i shopen. 

Vilka får bada i utomhus poolen?

Vår uppvärmda utomhus poolen är tillgänglig för våra medlemmar och deras gäster. Poolens öppettider är 6-21 alla dagar (måndagar 9-21). Handduk medtages själv. Vi ber er att inte besöka övriga områden på annläggningen i badkläder. 

Öppettider i reception och shop?

Shopen och receptionen har öppet vardagar mellan kl. 8-17 (måndagar 9-17) och helger 8-16. Vi har telefontid alla dagar 9-15.

Läkarhjälp

Vid akuta fall kontakta SOS direkt på 112. Vid icke akuta fall kontakta receptionen på 08-571 418 00. I receptionen finns hjärtstartare och första hjälpen kit.