Tennis Clinic

Välkomna till utvecklande Clinics i tennis – som verkligen kommer att höja ditt spel!

Det stora spelet sitter ofta i de små detaljerna. Ta därför chansen att nå din fulla potential i ditt tennisspel genom att delta i dessa utvalda clinics som klubbens mycket uppskattade tränare Victor Sjöström anordnar. Dessa tillfällen ger dig möjlighet att fokuserat finslipa detaljerna som ofta skiljer en vunnen poäng från en förlorad och därtill ger Victor både speltaktiska och tekniska råd som garanterat gör dig till en bättre spelare.

Kostnad: 200 kr per person/clinic.

Har du frågor kan du kontakta oss på helene@fagelbrogolf.se

Varmt välkommen!

Matchi-skala

Vi utgår från Matchi-skalan nedan, ange den nivån du själv tycker stämmer bäst in på dig själv.

NivåTennis
1 (Lätt)Aldrig hållit ett racket
2 (Lätt)Nybörjare. Håller på att lära dig grunderna i tennis
3 (Lätt)Kan spelets grunder men ej bekväm med vissa slag, t ex volley i tennis
4 (Medel)Har spelat ett år, eller ett par år för längesedan. Kan grunderna bra och kan sätta lite fart på spelet men är högst ojämn.
5 (Medel)Har spelat ett par år och, även om det inte är någon supertalang, får över bollen för det mesta och med hyfsat tryck. Serve/drop m.m. kan fortfarande vara ojämn.
6 (Svår)Som 5:an fast med bättre serv och specialslag och färre uppehåll i sitt spelande = ännu mer bollsäker.
7 (Svår)Har förmodligen tävlat en del eller motionsspelat så länge han/hon minns. Väldigt bollsäker och har förmodligen ett vinnande slag.
8 (Svår)Stenhårda servar och/eller grundslag med flera vinnande slag. Bemästrar spelets alla grunder men saknar något i sitt spel, ev fotarbete, för att matcha 9:or.
9 (Expert)Tävlat på högsta nivå i sitt land och spelat under större delen av sitt liv. Utmärkt på både grunder och specialslag och räds inget motstånd
10 (Expert)Som Björn Borg eller motsvarande i sina glansdagar fast bättre.