FAQ-sida

Alla våra starttider i golf bokas på MinGolf, övriga aktiviteter (tennis/padel/squash) bokas på MATCHi. Golf kan bokas av både gäster och medlemar. Tennis/padel/squash kan endast bokas av medlemmar.

Som gäst kan du boka padel/tennis/squash samma dag från kl. 9 om det finns lediga tider.

Bokning sker via receptionen, 08-57141800.

Vi har ett max hcp per fyrboll på 130. Detta betyder att bollens totala hcp inte får överstiga 130. Vi välkomnar sedan alla gäster med ett hcp på 36 eller lägre.

Har du ett högre hcp än 36 hänvisar vi till våra bollränne tider på eftermiddagarna samt till vår utmanade korthålsbana.

Om du inte har ett golf-id behöver du boka din golftid via receptionen. Detta gör du enklast genom att maila eller ringa.

Hur ett golfpaket bokas hos oss skiljer sig åt beroende på var du bor. Vi samarbetar med Fågelbrohus och Djurönäset. Ska du bo på Fågelbrohus bokar du hela golfpaketet med Fågelbrohus, de kontaktar sedan oss för att hitta en golftid åt dig.

Ska du bo på Djurönäset bokar du boende först och sedan bokar du en golftid via MinGolf. Kontakta sedan vår reception och ange ditt bokningsnummer från Djurönäset för att erhålla rabatten för golfrundan.

Det går att läsa mer om golfpaket och boende här.

Vi har 8 st golfbilar tillgängliga för uthyrning. Det kostar 500 kr/runda (300kr med läkarintyg) att hyra en golfbil. Dessa bokas antingen direkt i Mingolf när du bokar din starttid eller genom receptionen via telefon.

Alla våra golfbilar är föresedda med GPS-enheter som ger dig en överblick över hålet du spelar, avstånd mm. De är också programmerade för att endast köras där det är lämpligt för att undvika onödigt slitage.

All information om Fågelbro Krog finns på deras egna hemsida.

Toni och Marlene har olika bokningsprogram. Tryck här för att komma till sidan med snabblänkar till de bådas bokningsprogram.

Från och med januari 2018 kan man nyttja sitt friskvårdsbidrag till spelavgiften förutsatt att din arbetsgivare godkänner detta. Om du behöver ett kvitto på spelavgiften mailar du oss en begäran om detta.

Vill du säga upp ditt medlemskap gör du det skriftligen via mail till reception@fagelbrogolf.se. Du behöver säga upp ditt medlemskap senast 30 november för kommande år.

Ja alla är välkomna att slå på driving rangen. Bollar köpes direkt i maskinen med ditt bankkort alternativt kan man ladda ett solo-kort eller köpa polletter i shopen.

Vår uppvärmda utomhus poolen är tillgänglig för våra medlemmar och deras gäster. Poolens öppettider är 6-21 alla dagar (måndagar 9-21). Handduk medtages själv. Vi ber er att inte besöka övriga områden på annläggningen i badkläder.

Shopen och receptionen har öppet vardagar mellan kl. 8-17 (måndagar 9-17) och helger 8-16. Vi har telefontid alla dagar 9-15.

Vid akuta fall kontakta SOS direkt på 112. Vid icke akuta fall kontakta receptionen på 08-571 418 00. I receptionen finns hjärtstartare och första hjälpen kit.