Marlene Hedblom

Mitt namn är Marlene Hedblom och jag är född och uppvuxen i Gävle. Att fostras inom Gävle GK var unikt (har jag förstått nu i efterhand), och jag hade turen att få träna tillsammans med många som kom att tillhöra Sverige-eliten, b.la. min bror Peter. Jag spelade 14 år på Europatouren (LET) och två år på USA-touren (LPGA). Med ett par vinster och ett 20 tal topp-tio placeringar slutade jag som bäst 12:a i Europa och topp 70 i världen. Det jag lärde mig som professionell golfspelare är att det inte finns några genvägar till att nå resultat. Allting kommer av hårt jobb och att sätta realistiska mål och ha en tydlig vision.

Från och med 2014 så jobbar jag på vackra Fågelbro Golf & Country Club, och det är en ära att få vara delaktig i deras stora satsning!

Du kan läsa mer om mig på min egna hemsida här där du även kan läsa mer om mig och mina resor tillammans med min bror Peter och brorson Kasper, The Hedbloms! När vintern kommer och träningssuget sätter in är det också där du hittar information om inomhusträning med mig!

Du bokar lättast lektioner med mig via mitt bokningsystem som du hittar här

Behöver du har tag på mig personligen nås jag på 070-676 67 44 – sms är lättast. Vill du maila mig? Tryck här.

Lektioner

Ge din golfsving en bra start på säsongen 2024. Här nedan ser ni de golfkurser jag anordnar, datum antal och pris.

Ni anmäler er via mitt bokningsystem som ni hittar här