Gym

Gymmet ligger i källaren i receptionsbyggnaden och är öppet året runt. Gymmet är öppet alla dagar 05:00-22:00 för medlemmar. Vid obemannade tider krävs en personlig kod till receptionsbyggnades ytterdörr. Saknas en personlig kod, maila reception@fagelbrogolf.se.

För att hålla rent och fint och undvika onödigt slitage av maskiner och golv, ber vi er att endast använda inomhusskor i gymmet.

Under vintersäsongen finns inga handdukar tillgängliga i omklädningsrummen.

Personlig träning med Mari Hall – Gym

Mari skräddarsyr träningen efter dina önskemål. Rehab, styrka, rörlighet. Mari har i många år jobbat som Personlig Tränare på Sturebadet, Balance på Stureplan och även här på Fågelbro. Ofta tränar vi för att bli starkare, friskare och/eller vill minska i omfång. Oavsett vad hjälper Mari dig med det. Det kanske inte alltid är så att du behöver någon som gör att du lyfter lite mer eller pressar dig lite till utan ibland behövs det någon som hjälper dig att lyssna till din kropp så att du kan göra övningarna på det sätt som din kropp klarar just nu, just idag och på den nivå din kropp är redo att träna. Varmt välkommen att lära känna din kropp i gymmet och i vardagen.

Du bokar Mari via 070-837 31 31 eller mari@mindblowingyoga.com

Small Group Training – träning med PT Lollo i liten grupp