Yoga & Massage

Här på Fågelbro håller Mari Hall i yoga. Hon erbjuder skräddarsydda massagebehandlingar, yogaPT, simskola, crawlskola och personlig träning i gymmet. Allt du behöver för att komma i ditt livs bästa form fysiskt, mentalt emotionellt. Perfekt både för golfare och icke-golfare.

Du bokar Mari via 0708-373131 eller mari@mindblowingyoga.com

Landa på den varma massagebänken i händerna på Mari Hall. Tillåt hela din kropp att få den cirkulation, uppmjukning, avslappning och vila den behöver för att du ska kunna släppa på det stela och onda. Låt Maris healinghänder ge din kropp massage från många olika tekniker såsom klassisk, lymf, bindväv, sport, stressreducering och akupressur. Du behöver inte veta vad du behöver innan du kommer. Maris händer hittar allt som behöver mjukas upp. Under massagens gång landar hennes händer där du behöver avkopplande healing. Till ljudet av tibetanska klangskålar vibreras du in i en skön återhämtande dvala och samtidigt värms du på djupet av den värmande infraröda bädden. Du går därifrån som en ny skön version av dig själv.

Kostnad:
25 min 590kr
50 min 1100kr
80 min 1600kr
110 min 2000kr
Hemma hos: 1750kr/timme

Du ligger och vilar medan Mari stretchar din kropp. Ju stelare desto bättre. Fantastisk i samband med bindvävsmassage för artros och djupt stela muskler.

Simskola bokar du privat när poolen är öppen.

Yogaformer/klasser start v 26

Landa i djup stretch för ben, höft och rygg. Yinyoga hjälper dig att smälta bort djupa spänningar du gått och burit på en längre tid. Du sitter eller ligger i passiva stretchpositioner i 3-5 minuter och låter tiden, gravitationen, passiviteten och andetaget hjälpa dig att släppa de allra djupaste spänningarna. Detta är djupt återhämtande både emotionellt, känslomässigt och fysiskt. Varmt välkommen att släppa på den stelhet du trodde var omöjlig att komma åt. Inga förkunskaper krävs.

Kom i ditt livs bästa form fysiskt mentalt emotionellt! En helt unik form av yoga som kommer åt hela din kropp – nervsystem, hormonella systemet, syreupptag, lymfsystemet…. Det som är härligt med Kundalini är att alla kan utföra den och alla kommer att märka en klar förbättring inom alla områden i ditt liv! Fantastisk för både motionärer och eliten. Kom och upplev din starkaste kropp någonsin! Fysiskt, emotionellt och känslomässigt! Fantastiskt både för golfare och icke golfare. Inga förkunskaper krävs.

få mer uppdatering via FB sidan: Fågelbro yoga massage stretch simskola

Bokas via Mari Hall, 070-837 31 31 senast kvällen innan

Landa på mattan i värmen i trädgården på Fågelbro och låt dig ledas in i ett yogapotpurri varvat med vibrationer från klanger och gong, yoga nidra (djupavslappning), andningsövningar och meditation. Kom som du är och gå därifrån som en ny version av dig själv. Inga förkunskaper krävs. Avslutningsvis njuter vi av rawfoodgott och smoothie.

Om Mari Hall

Mari Hall är otroligt uppskattad här på Fågelbro och det hon brinner för allra mest är att hjälpa dig att hitta enklast möjliga väg till ökat välbefinnande och komma i ditt livs bästa form både fysiskt, emotionellt och känslomässigt. Hon har sedan 2009 masserat, lett yoga i trädgården, lärt barn och vuxna att simma i poolen och styrketräna i gymmet på FågelbroGolf. Oavsett hur tufft eller jobbigt livet verkar stundtals så går det alltid att ta sig igenom. Detta genomsyrar allt Mari tar sig för. Det som till exempel händer på yogamattan är en reflektion av livet och det du går igenom på yogamattan ger dig styrka i livet. På massagebänken får du hjälp med allt och lite till, både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Har du ett barn med vattenrädsla är Mari som gjord för att hjälpa ert barn att våga lita på sig själv i vattnet och på sikt ta sina första armtag. Vill du bli bättre på att crawla eller stärka din kropp inför golfsäsongen hjälper Mari dig med det också. Kontakta Mari om du behöver rehabträning, komma i ditt livs bästa form eller bara landa i dig själv.

Mari är utbildad i lymfmassage, klassisk, stressreducerande, massageterapeutisk, medicinsk och bindvävsmassage, kundaliniyoga, yinyoga, yoga nidraoch medicinsk yoga.

Mari har masserat på SPA och gym runt om i landet och även på Nya Zeeland; SPA Selma Lagerlöf, Grand Hôtel, Sturebadet och Balance.

Mari har lett yoga på COOP/Tui wellnessresor till Kreta & Rhodos, på Bosön, WorkOut Åre, Body Joy, Gustavsbergsbadet, Värmdö Yogacenter och Värmdö Friskvårdscenter.

Boka via Mari på tel 0708373131 eller mari@mindblowingyoga.com